Shape

Samhørighet gir enda bedre samspill

Nettverk

Lagaktuelt har et stort nettverk av samarbeidspartnere, som er ledende bedrifter på hver sine felt. Derfor får DU som kunde hos Lagaktuelt del i et stort kompetansemiljø med lang erfaring, og vi kan derfor gi kundene topp service.

Målgrupper

Lagaktuelt holder til i Vågå i Gudbrandsdalen og har kunder over hele landet. Følgende målgrupper er våre hovedkunder: bedrifter, foreninger, idrettslag og alle typer organisasjoner, eksempelvis Fagforbundet og Utdanningsforbundet sine avdelinger samt Frivilligsentraler. Andre store kategorier er kommuner, skoler og barnehager.

Firmarapport fra Bisnode

Digital kommunikasjon

Vi benytter oss flittig av digital kommunikasjon og tilbyr mange spesialiteter. Følg med på våre internettsider, så vil du få et lite inntrykk av spennvidden i vår virksomhet.

Gjør deg kjent

Sidene våre er etterhvert blitt veldig omfattende. Hensikten er at du som kunde skal finne det aller meste du trenger av reklameartikler og firmagaver på ett sted. Derfor er det lurt om du klikker deg litt frem og tilbake for å gjøre deg kjent med strukturen på sidene. Hvis du vet artikkelnavn: prøv forstørrelsesglasset til høyre for hovedmenyen i toppen av alle sider. Og for all del nøl ikke med å ringe oss for en rask veiledning i bruk av sidene. Lagaktuelt telefon: 6123 2088.

Corona-pandemien

OBS! På grunn av Corona-pandemien har leveringstider og priser økt til dels kraftig på mange produkter. Blant annet har fraktene fra utlandet økt opptil 200 % og det har blitt større treghet i flyfrakten. Lagaktuelt kan derfor ikke for tiden garantere leveringstiden og at prisene på hjemmesiden vår er oppdaterte til dagens priser. Be om tilbud for rask avklaring.

Lagaktuelt ønsker å være blant de aller beste på responshandtering. Derfor har vi innført hurtigsvargaranti. Det innebærer at din henvendelse blir besvart samme arbeidsdag eller senest neste virkedag!

Undertittel og bildeinnhold

Per Birger Aabakken
Salgssjef
E-post: per@lagaktuelt.no