Lagaktuelt

Om Lagaktuelt AS

Lagaktuelt tilbyr stor kapasitet innen profileringsartikler, profileringsklær og utvalgte sportsartikler med logopåføring. Vi leverer komplette pakker med både produktene og alt fra transfertrykk, lasergravering til brodering av logo. 

Lagaktuelt har et stort nettverk av samarbeidspartnere, som er ledende bedrifter på hver sine felt. Derfor får DU som kunde hos Lagaktuelt del i et stort kompetansemiljø med lang erfaring, og vi kan derfor gi kundene topp service.

Lagaktuelt holder til i Vågå i Gudbrandsdalen og har kunder over hele landet. Følgende målgrupper er våre hovedkunder: bedrifter, foreninger, idrettslag og alle typer organisasjoner, eksempelvis Fagforbundets avdelinger og Frivilligsentraler. Andre store kategorier er kommuner, skoler og barnehager.

Vi benytter oss flittig av digital kommunikasjon og tilbyr mange spesialiteter. Følg med på våre internettsider, så vil du få et lite inntrykk av spennvidden i vår virksomhet.

Sidene våre er etterhvert blitt veldig omfattende. Hensikten er at du som kunde skal finne det aller meste du trenger av reklameartikler og firmagaver på ett sted. Derfor er det lurt om du klikker deg litt frem og tilbake for å gjøre deg kjent med strukturen på sidene. Hvis du vet artikkel-nummer eller artikkelnavn: prøv søkefeltet nederst til høyre på alle sider. Og for all del nøl ikke med å ringe oss for en rask veiledning i bruk av sidene. Lagaktuelt telefon: 6123 2088.

Hurtigsvargaranti: Lagaktuelt ønsker å være blant de aller beste på responshandtering. Derfor har vi innført hurtigsvargaranti. Det innebærer at din henvendelse blir besvart samme arbeidsdag eller senest neste virkedag!

Velkommen som kunde du også!

Med vennlig hilsen
Lagaktuelt as Sportsartikler Profileringstekstiler Profileringsartikler
Per Birger Aabakken
Salgssjef
Telefon: 6123 2088
Faks: 6123 2178Webløsning fra WebSys